SEMUA ADA IMPIAN MAHU MEMBACA AL-QURAN BERTAJWID TETAPI MEMPUNYAI MASALAH DALAM KALANGAN ORANG DEWASA?

ANDA MESTI ADA IMPIAN NAK LANCAR MENGAJI AL-QURAN DENGAN BERTAJWID TAPI MASIH ADA MASALAH INI?

MASA

Tiada masa sebab sibuk dengan tugasan harian. Kadang-kadang dah daftar kelas ngaji, tapi tidak dapat hadir setiap kali kelas kerana out station atau ada masalah yang tak dapat dielakkan

TAK YAKIN

Masih tak yakin dengan bacaan sendiri. Betul ke salah? Keliru.

TAKUT

Matlamat kita datang kelas ngaji sebab nak baca al-Quran dengan bertajwid tapi dah masuk kelas lain pula jadinya bila guru al-Quran tanya pasal hukum tajwid dan kita mula rasa takut sebab istilah hukum tajwid hampir sama ja

LAMBAT

Nak mahir membaca al-Quran bertajwid mengambil masa yang lama. Kadang-kadang hingga 9 -10 bulan dan bertahun-tahun

MALU

Malu sebab risau nanti dalam kelas ada orang kenal kita. Guru al-Quran pula suruh baca seorang demi seorang lagi lah bertambah malu.

ANDA MAHU SAYA BANTU JADI HERO AL-QURAN DAN BOLEH BACA DENGAN BERTAJWID ? MARI KITA BELAJAR AL-QURAN SECARA SANTAI & UNIK

KITA BELAJAR SAMPAI JADI SEPERTI MEREKA :

BUKAN ITU SAJA…

Mari kita lihat apa pandangan mufti dalam hukum syarak mengenai Kaedah Haraki

“Sungguhpun Kaedah Haraki ini nampak macam main-main tetapi ia sesuai pada masa kini kerana ia mengikut perkembangan masa dan zaman bagi menarik minat masyarakat belajar membaca al-Quran. Ia suatu inovasi baru bagi memudahkan dan membantu pembaca al-Quran membaca al-Quran secara betul dan bertajwid.”
S.S Datuk Dr. Zulkifli al-Bakri
Mufti Wilayah Persekutuan
“Cara pengajaran Kaedah Haraki yang menggunakan penglibatan dua hala antara guru dan murid boleh mempercepatkan kefahaman dan penguasaan pelajar terhadap apa yang diajar oleh guru.”
S.S Dato’ Bungsu @ Aziz bin Hj. Jaafar
Mufti Kerajaan Negeri Sabah
“Suatu kaedah yang luar biasa untuk belajar membaca al-Quran dalam masa yang sangat pantas. Semoga usaha ini membantu ramai umat Islam belajar al-Quran.”
TG Hj. Muhammad Suid bin Din
Ahli Majlis Fatwa Negeri Perak

Kelas Online Nak Mudah Ngaji (NMN) batch 3 akan bermula pada 1 Julai 2020 sehingga 3 Ogos 2020

IMG_4446.png

Ustaz Zakaria Nasirudin
(Pengasas Kaedah Haraki)

Tuan Puan yang dihormati, 

Saya ingin bantu anda untuk atasi masalah yang di hadapi. Saya akan bimbing anda dari Zero kepada Hero al-Quran. Saya akan bimbing anda untuk lebih mahir membaca al-Quran secara bertajwid dengan menggunakan pendekatan yang mudah dan santai.

Saya berharap agar kelas online ini dapat bantu anda baca al-Quran dengan lebih yakin. Anda juga boleh bertadarus di bulan Ramadhan bersama-sama dengan kumpulan masjid. Selain itu, boleh juga ajar anak-anak betulkan bacaan al-Quran.

Paling penting kita boleh baca al-Quran dengan betul dan bertajwid kerana:

  • Merupakan ibadah yang besar dan pahala yang berlipat ganda 
  • Boleh selamatkan kita semasa di alam kubur nanti dan jadikan peneman kita

 

Sebab itu saya nak ajak anda untuk sertai Kelas Online Nak Mudah Ngaji :

Untuk makluman ini merupakan satu program yang di wujudkan untuk bantu anda fahami ilmu tajwid dengan :

Cara lebih mudah dan senang difahami 

  • Kita akan belajar 12 modul secara live dengan menggunakan tarian tajwid yang sangat mudah dan santai. Melalui Live ini kita akan fokuskan untuk ilmu tajwid dalam bacaan al-Quran. 


Belajar secara Online
 

  • Anda boleh belajar secara mudah, hanya belajar di rumah sahaja anda boleh kuasai bacaan al-Quran dengan bertajwid. Anda juga hanya perlukan anggota badan sahaja sepanjang kelas ini berlangsung 


Pembelajaran secara tersusun step by step 

  • Kita akan belajar step by step. Saya akan bimbing anda selama 12 modul. Anda akan ada masa untuk fahami hukum tajwid dan cara bacaan al-Quran secara bertajwid. Jika ada soalan anda boleh tanya semasa Live sebab kita akan adakan sesi Q&A bersama-sama.


Tak perlu risau disoal 

  • Anda tidak perlu risau disoal kerana ustaz tidak akan bertanya mengenai nama hukum-hukum tajwid. Anda juga tidak perlu malu sebab anda hanya belajar secara online sahaja dan tidak berdepan dengan orang ramai. Dalam masa yang sama anda juga boleh ajak ahli keluarga yang lain untuk ikut sertai.


Workbook disediakan

  • Kami akan sedaya upaya untuk bantu anda dengan menyediakan workbook supaya anda faham setiap modul yang dipelajari. 

REBUT PELUANG SEKARANG…

Lebih 4000 orang boleh membaca Al-Quran bertajwid dengan betul selepas menyertai Kaedah Haraki.

Kini, saya telah membuat penambahbaikan dari pengalaman seminar yang lalu.

Saya pakejkan semuanya dalam Kelas Nak Mudah Ngaji.

Bab 1 : Keperluan membaca al Quran

Bab 2 : Mudahnya Ngaji

Bab 3 : Komponen dalam Al Quran 

Bab 4 : Syaddah 

Bab 5 : Cacing Buka Pintu

Bab 6 : Clear

Bab 7 : Silang

Bab 8 : Qalqalah

Bab 9 : Good Job & Tepuk

Bab 10 : Buka Pintu & Payung Terjun

Bab 11 : Alif Wasal

Bab 12 : Huruf Muqattaah

Pelaksanaan Nak Mudah Ngaji

“SESUAI KE KELAS NI UNTUK SAYA?”

Kelas online "Nak Mudah Ngaji ini sesuai untuk anda" :

Kelas ini sesuai untuk :

PAKEJ KELAS ONLINE NAK MUDAH NGAJI BATCH 3 :

PAKEJ EKONOMI (HARGA RM290) HARGA PROMOSI AKAN DIMAKLUMKAN

PAKEJ EKSLUSIF (HARGA RM490) HARGA PROMOSI AKAN DIMAKLUMKAN

NANTI DULU…

Saya nak bagi anda betul-betul faham Kelas Online “Nak Mudah Ngaji”

Semua modul tadi disampaikan dalam bentuk LIVE. Supaya lebih mudah saya terangkan & lebih mudah anda faham. Anda juga boleh adakan sesi Q&A jika tak faham apa yang saya terangkan

Itu saja dah ada 12 Live untuk setiap modul!

Tak cukup dengan itu, saya nak bagi anda lihat *MODAL atau NILAI* kelas online ini.

12 modul sesi Live bersama Ustaz Zakaria, Pengasas Kaedah Haraki (Bernilai RM1000)
|
2 minggu ulangkaji (Bernilai RM50)
|
Bonus 3 video (Bernilai RM50)
|
FB Group Support (RM100)
|
Modul Nak Mudah Ngaji (Bernilai RM120)
|
Q&A Session bersama dengan pengasas (Bernilai RM130)
|
Latihan yang diberikan (Bernilai RM30)

BERAPA HARGA VIDEO-VIDEO PANDUAN INI?

Nilai Live 12 Modul ini tinggi.

Dan Live 12 Modul ini bukan untuk orang yang nak main-main sekejap masuk group sekejap hilang. Kami nak orang yang serius dan boleh berikan komitmen sahaja.

Orang yang berikan komitmen ini mesti boleh baca al-Quran dengan bertajwid dan betul!

Pelajar lain bayar mahal untuk 2 hari Seminar Intensif (anggaran RM1000) Dan mereka rasa berbaloi yang mana sekarang boleh baca al-Quran dengan bertajwid dan ada juga yang mampu mengajar orang lain guna Kaedah Haraki!

Ada juga yang buka cawangan jadi ejen Kaedah Haraki!

Harga pakej ini– semua Live, latihan & Q&A session— untuk anda (termasuk semua BONUS) bernilai lebih RM1000++ ini hanyalah..

(Pakej Ekonomi)

RM230
RM230
 SAHAJA

(Pakej Eksklusif)

RM330
RM330
 SAHAJA

Ye, yuran ini memang murah daripada sebelumnya.

Lebih ramai peserta, lebih ramai kami boleh BANTU jadi HERO al-Quran

HARGA TAWARAN MENANTI ANDA !!!!

SERTAI PROGRAM INI SEKARANG.

Kelas Online - Nak Start Ngaji ini akan dilancarkan pada 22 Jun 2020 (Isnin) dan kelas akan bermula pada 1 Julai 2020

Kelas pertama pada 1 Julai 2020 dan tamat pada 3 Ogos 2020

Sertai Program Nak Mudah Ngaji Batch 3 sekarang. Program ini boleh bantu anda yang serius nak baiki bacaan al-Quran dengan lebih bertajwid dan betul

YA, SAYA NAK JADI YANG TERAWAL

Sebarang pertanyaan mengenai Kelas Online Nak Start Ngaji, anda boleh hubungi khidmat pelanggan kami dengan klik butang whatsapp di bawah:

Copyright © 2020 by Usrah Haraki Sdn Bhd. All right reserved.