Anda mesti mahu belajar al-Quran sehingga boleh baca sehingga lancar dan sebutan makhraj huruf yang betul.

KELIRU DAN MUDAH LUPA

Kenal huruf hijjayah cuma keliru dan mudah lupa, tambah pula bila ianya bersambung sebab huruf seakan sama yang bezanya hanya titik sahaja

MALU

Malu jika disuruh baca seorang demi seorang sebab masih merangkak-rangkak nak kenal huruf hijayyah dan membaca al-Quran

TAKUT

Takut mahu belajar dengan ustaz/ustazah di masjid sebab di situ hanya fokuskan tadarus tetapi kita baru nak belajar dari asas dan mahu betulkan cara sebutan makhraj huruf hijayyah.

LAMBAT

Kaedah biasa yang mengambil tempoh masa belajar yang lama, masih belum boleh mahirkan huruf hijayyah sehingga sekarang

ANDA NAK TAK SAYA BANTU ANDA JADI CELIK AL-QURAN DAN BOLEH BACA DENGAN SEBUTAN MAKHRAJ HURUF YANG BETUL ?

KITA BELAJAR SEHINGGA JADI SEPERTI MEREKA :

BUKAN ITU SAJA…

Mari kita lihat apa pandangan mufti dalam hukum syarak mengenai Kaedah Haraki

“Sungguhpun Kaedah Haraki ini nampak macam main-main tetapi ia sesuai pada masa kini kerana ia mengikut perkembangan masa dan zaman bagi menarik minat masyarakat belajar membaca al-Quran. Ia suatu inovasi baru bagi memudahkan dan membantu pembaca al-Quran membaca al-Quran secara betul dan bertajwid.”
S.S Datuk Dr. Zulkifli al-Bakri
Mufti Wilayah Persekutuan
“Cara pengajaran Kaedah Haraki yang menggunakan penglibatan dua hala antara guru dan murid boleh mempercepatkan kefahaman dan penguasaan pelajar terhadap apa yang diajar oleh guru.”
S.S Dato’ Bungsu @ Aziz bin Hj. Jaafar
Mufti Kerajaan Negeri Sabah
“Suatu kaedah yang luar biasa untuk belajar membaca al-Quran dalam masa yang sangat pantas. Semoga usaha ini membantu ramai umat Islam belajar al-Quran.”
TG Hj. Muhammad Suid bin Din
Ahli Majlis Fatwa Negeri Perak

Kelas Online Nak Start Ngaji (NSN) batch 2 akan bermula pada 17 Julai 2020 sehingga 8 September 2020

USATZ-2020-B-1.png

Ustaz Zakaria Nasirudin
(Pengasas Kaedah Haraki)

Tuan Puan yang dihormati, 

Saya ingin bantu anda untuk atasi masalah yang dihadapi. Saya akan bimbing anda supaya celik al-Quran sehingga habis modul NSN 2. Saya akan bimbing anda untuk betulkan makhraj huruf hijayyah dengan menggunakan pendekatan yang mudah dan santai.

Saya berharap agar kelas online ini dapat bantu anda baca al-Quran dengan betul dan lebih yakin. Anda juga boleh ajar anak-anak betulkan bacaan al-Quran.  

Paling penting kita boleh baca al-Quran dengan betul dan bertajwid kerana:

  • Merupakan ibadah yang besar dan pahala yang berlipat ganda 
  • Boleh selamatkan kita semasa di alam kubur nanti dan jadikan peneman kita

Sebab itu saya nak ajak anda untuk sertai Kelas Online Nak Start Ngaji

Untuk makluman ini merupakan satu program yang diwujudkan untuk membantu anda betulkan cara bacaan dengan sebutan makhraj huruf yang betul :

Cara lebih mudah dan senang difahami 

  • Kita akan belajar secara live dengan menggunakan tarian huruf hijayyah yang sangat mudah dan santai. Melalui Live ini kita akan fokuskan untuk cara betulkan sebutan huruf hijayyah.


Belajar secara Online
 

  • Anda boleh belajar secara mudah, hanya belajar di rumah sahaja anda boleh kuasai bacaan al-Quran dengan sebutan makhraj yang betul. Tidak perlu datang ke kelas untuk belajar, semua hanya di hujung jari sahaja.


Pembelajaran secara tersusun step by step 

  • Kita akan belajar step by step. Saya akan bimbing anda sepanjang kelas ini berlangsung. Anda akan ada masa untuk fahami cara bacaan al-Quran dengan sebutan huruf yang betul. Jika ada soalan anda boleh tanya semasa Live sebab kita akan adakan sesi Q&A bersama-sama.


Workbook disediakan

  • Kami akan sedaya upaya untuk bantu anda dengan menyediakan workbook supaya anda faham setiap modul yang dipelajari.

REBUT PELUANG SEKARANG…

Lebih 4000 orang telah kami bantu dan kini mereka boleh baca al-Quran dengan sebutan makhraj huruf yang betul selepas sertai Kaedah Haraki.

Kali ini, saya akan cuba bantu anda lebih celik al-Quran. Mari kita bersama-sama jadi Zero kepada Hero al-Quran.

Saya pakejkan semuanya dalam Kelas Nak Start Ngaji.

Bab 1 : Keperluan membaca al Quran

Bab 2 : Mudahnya Ngaji

Bab 3 : Komponen dalam Al Quran 

Bab 4 : Titik dimanakah engkau 1

Bab 5 : Titik dimanakah engkau 2

Bab 6 : Kepala tajam

Bab 7 : Si Buncit tidur

Bab 8 : Sotong doraemon

Bab 9 : Mata harimau

Bab 10 : Dagu zirafah

Bab 11 : Filem bertelur

Bab 12 : Ka…il pak cik Hamzah

Bab 13 : Kisah kematian

Bab 14 : Cacing

Bab 15 : Buka pintu & ketuk pipi

Pelik kan tajuknya? Sebab tu saya cakap kaedah Haraki ini UNIK dengan menggunakan tarian sahaja anda dapat betulkan sebutan huruf hijayyah.

BAGAIMANA KELAS INI BERLANGSUNG ?

Saya akan terangkan cara Kelas Online Nak Start Ngaji Batch 2 (NSN) ini berlangsung agar anda faham cara pelaksanaan kelas ini.

SIAPA YANG PATUT SERTAI ?

Kelas online “Nak Start Ngaji” ini khusus untuk anda:

Kelas ini sesuai untuk:

PAKEJ KELAS ONLINE NAK START NGAJI BATCH 2

PAKEJ EKONOMI (HARGA RM290) HARGA PROMOSI AKAN DIMAKLUMKAN

PAKEJ EKSKLUSIF (BERNILAI RM480) HARGA PROMOSI AKAN DIMAKLUMKAN

NANTI DULU, ANDA PATUT BACA PENERANGAN INI UNTUK TAHU NILAI YANG KAMI BERIKAN KEPADA ANDA…

Saya nak bagi anda betul-betul faham Kelas Online “Nak Start Ngaji”

Semua modul tadi disampaikan dalam bentuk LIVE. Supaya lebih mudah saya terangkan & lebih mudah anda faham. Anda juga boleh adakan sesi Q&A jika tak faham apa yang saya terangkan

Itu saja dah ada 15 Live untuk setiap modul!

Tak cukup dengan itu, saya nak bagi anda lihat *MODAL atau NILAI* kelas online ini.

15 modul sesi Live bersama Ustaz Zakaria, Pengasas Kaedah Haraki (Bernilai RM1000)
|
2 minggu ulangkaji (Bernilai RM50)
|
Bonus 3 video (Bernilai RM50)
|
FB Group Support (RM100)
|
Modul Nak Start Ngaji (Bernilai RM120)
|
Q&A Session bersama dengan pengasas (Bernilai RM130)
|
Latihan yang diberikan (Bernilai RM30)

BERAPA HARGA VIDEO-VIDEO PANDUAN INI?

Nilai Live 15 Modul ini tinggi.

Dan Live 15 Modul ini bukan untuk orang yang nak main-main sekejap masuk group sekejap hilang. Kami nak orang yang serius dan boleh berikan komitmen sahaja.

Orang yang berikan komitmen ini mesti boleh mula kenal huruf, sebutan dan start baca al-Quran dengan yakin!

Pelajar lain bayar mahal untuk 2 hari Seminar Intensif (anggaran RM1000) Dan mereka rasa berbaloi yang mana sekarang boleh baca al-Quran dan ada juga yang mampu mengajar orang lain guna Kaedah Haraki!

Ada juga yang buka cawangan jadi ejen Kaedah Haraki!

Harga pakej ini– semua Live, latihan & Q&A session— untuk anda (termasuk semua BONUS) bernilai lebih RM1500++ ini hanyalah..

(Pakej Ekonomi)

RM230
RM230
 SAHAJA

(Pakej Ekslusif)

RM330
RM330
 SAHAJA

Ye, yuran ini memang murah daripada sebelumnya.

Harga promosi ini hanya SAH SELAMA 48 JAM SAHAJA bermula pada tarikh pelancaran

Jangan bertangguh, harga akan naik berperingkat sehingga kembali harga asal

*HARGA PROMOSI INI AKAN DILANCARKAN PADA 6 JULAI (ISNIN) JAM 10 PAGI

Pastikan anda tidak terlepas TAWARAN ISTIMEWA ini

Kami akan berikan info peringatan tawaran harga kepada anda. Jika berminat anda boleh klik link di bawah untuk isi borang Pra Daftar Nak Start Ngaji Batch 2

SERTAI PROGRAM INI SEKARANG.

Kelas Online - Nak Start Ngaji ini akan dilancarkan pada 6 Julai 2020

Kelas pertama pada 17 Julai 2020

Sertai Program Nak Start Ngaji Batch 2 (NSN) sekarang. Program ini boleh bantu anda yang serius nak baiki cara sebutan huruf hijayyah dan kenali setiap huruf hijayyah 

TEKAN SEKARANG UNTUK PRA-DAFTAR

Sebarang pertanyaan mengenai Kelas Online Nak Start Ngaji, anda boleh hubungi khidmat pelanggan kami dengan klik butang whatsapp di bawah:

Copyright © 2020 by Usrah Haraki Sdn Bhd. All right reserved.